Äntligen – Mybenefit Studio har kommit!

Produktnyheter

Mybenefit Studio – vårt nya gränssnitt för administratörer!

En av de största nyheterna under 2019 var vår release av vårt nya användargränssnitt för Mybenefit_studioadministratörer, det vi kallar för Mybenefit Studio. Med denna uppgradering finns nu ett lättarbetat och intuitivt gränssnitt för alla som arbetar med innehåll i vår tjänst.

Vem kan använda Mybenefit studio? Svaret är alla som har behörighet att skapa, ändra eller på annat sätt hantera innehåll och det finns naturligtvis olika behörighetsnivåer.
Vi själva arbetar ständigt i Studio, men även kunder har möjlighet att arbeta med sitt innehåll. Exempelvis, om en behörig administratör hos kundföretaget vill uppdatera någon av sina texter, byta ett dokument, eller liknande, är det bara att logga in i Studio och göra ändringarna. Det är inte svårare än att använda en ordbehandlare.

Vi brukar säga: kan du använda Microsoft Word så kan du ´ändra innehåll med Mybenefit Studio!

Dela :

Limboläget ökar flexibiliteten

Produktnyheter
Har ni inte hört talas om “limboläget”? Det är i så fall inte så konstigt, vi brukar förklara begreppet så här: Användare…
keyboard_arrow_up