Limboläget ökar flexibiliteten

Produktnyheter

Har ni inte hört talas om “limboläget”? Det är i så fall inte så konstigt, vi brukar förklara begreppet så här:

Användare (anställda) kan ha olika status så som exempelvis aktiv eller avslutad, men ibland vill man ha ett mellanläge, ett exempel är om man vill att användare som slutat, en viss tid efter det att anställningen har upphört, ska kunna komma åt vissa delar av portalen. Detta kallar vi för “limboläget”.

Vår nya funktion för hantering av limboläget gör det enkelt att anpassa portalens funktion för anställda som är i limboläge. Ett vanligt användningsområde är att göra en begränsad vy för före detta anställda så att dessa, exempelvis, kan komma åt lönespecifikationer i 365 dagar efter det att anställningen avslutats.

Kort sagt, att hantera anställda som slutat, men som ändå ska ha tillgång till visst innehåll, kommer att gå som en dans!

Dela :

Välkommen kandidathantering 🙂

Produktnyheter
Gör ett bra första intryck! I början av 2019 lanserade vi den efterlängtade funktionen ”Kandidathantering”. Vad är det kanske du undrar? Här…
keyboard_arrow_up