Vilka vi är

Mybenefit är en systemleverantör som stödjer organisationers hantering av personalförmåner och deras erbjudande till sina anställda – employee value proposition. Systemet är en molntjänst  och är en effektiv kommunikations- och affärsplattform.

Vi erbjuder

Mybenefit erbjuder tjänster för att effektivisera arbetsgivares förmånserbjudande till anställda och hjälper företag, organisationer och deras medarbetare att göra kloka val av personalförmåner. Vi strävar efter att bli den partner som organisationer helst väljer för att bli effektiva att realisera sitt medarbetarerbjudande.

VD har ordet

De senaste två åren har bolaget utvecklats starkt. Vi har en aktiv ägare som tror på vår verksamhet och produkten har kommit att bli en av de absolut mest moderna, kompletta och flexibla lösningarna på marknaden.

Vi har högt ställda mål och ser 2020 som året då vi får vårt stora genombrott. Antalet kunder ökar i rask takt och vi får ofta höra att Mybenefit är marknadens mest flexibla, lättarbetade och prisvärda förmånsportal. Nu ska vi bli ännu bättre!

Vår historia

Be My Compensation Management AB, eller Mybenefit, grundades 2014 genom ett samarbete mellan Max Matthiessen och Aditro. Under 2015 byggdes den digitala plattformen parallellt med att avtal skrevs med förmånsleverantörer. 2017 blev Willis Towers Watson ensam ägare genom MM Holding AB. År 2020 blev Nordic Capital ägare genom sitt förvärv av MM Holding AB.

I Sverige samverkar vi med vårt systerbolag Max Matthiessen. Tillsammans är vi ca 450 medarbetare med kontor på 30 orter.

keyboard_arrow_up