Samarbete mellan Pennybridge och Mybenefit

Samarbetspartners

Ökat fokus på välgörenhet för Mybenefit

Förmånsportalen Mybenefit har tecknat avtal med välgörenhetsplattformen Pennybridge. Det innebär att företagets kunder nu ges möjlighet att skänka pengar till välgörenhet direkt via lönekuvertet.

Mybenefit erbjuder sedan 2014, en molntjänst som digitaliserar administrativa HR-processer och hjälper företag, organisationer och deras medarbetare att göra kloka val av personalförmåner. Nu utökar Mybenefit sitt erbjudande genom att ge sina kunder möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt skänka pengar till ett stort antal välgörenhetsorganisationer direkt via lönen.

Jag är stolt och glad över detta samarbete som passar väl ihop med Mybenefits värderingar. Vi är säkra på att våra kunder kommer att uppskatta möjligheten det ge. – Säger Jonas Fahle, Vd Mybenefit

Pennybridge som är Sveriges största aggregator för välgörenhet har sedan 2012 möjliggjort för givare att ge små summor till många olika organisationer och föreningar från ett och samma ställe. Pennybridges plattform tillhandahålls via ett api med tillgång till över 100 ändamål. Lösningen är säkrad via Finansinspektionens krav gällande penningtvätt och finansiering av terrorism.

Det känns jättekul att vi slutit detta avtal med Mybenefit. Det ger alla våra ändamål möjlighet att erhålla gåvor direkt från löntagare i samband med löneutbetalningen. Pennybridge handlar om att förenkla. Samarbetet med Mybenefit är ett typexempel på det. Tillsammans erbjuder vi en möjlighet att donera till goda ändamål på ett enkelt, säkert och tryggt sätt” – säger Daniel Bergqvist, Vd Pennybridge

Pennybridges mål är att vara det självklara valet för både föreningar och organisationer som på något sätt samlar in pengar eller tar emot bidrag från givare. Pennybridges tjänst har endast en förmedlingskostnad på 5% av förmedlade gåvor. Inga anslutningsavgifter eller fasta kostnader.

För mer information, kontakta:

Jonas Fahle, Vd på Mybenefit, +46733 75 75 20, jonas.fahle@mybenefit.se
Daniel Bergqvist, Vd på Pennybridge, +46 736 26 81 14, daniel@pennybridge.org

Dela :

Mybenefit byter leverantör av datacenter (hosting)

Samarbetspartners
Efter de uppmärksammade diskussionerna rörande amerikanska molntjänstleverantörer i det så kallade Schrems II-målet (C-311/18) har vi bestämt att byta datacenter till det…
keyboard_arrow_up