Mybenefit byter leverantör av datacenter (hosting)

Samarbetspartners

Efter de uppmärksammade diskussionerna rörande amerikanska molntjänstleverantörer i det så kallade Schrems II-målet (C-311/18) har vi bestämt att byta datacenter till det svenska och Teliaägda företaget Cygate.

Cygate är ett svenskt IT-företag med djup teknisk kunskap inom säker IT-infrastruktur. De har 650 medarbetare på 20 orter i Sverige och är en del av Telia-koncernen. Cygate är certifierade och driver sina datacenters i Sverige.

Bytet innebär att Mybenefits applikation (förmånsportalen) och kundernas personuppgifter endast lagras och bearbetas i Sverige.

Som kund eller användare av Mybenefit behöver ni inte göra någonting och ni kommer heller inte märka några skillnader mot tidigare.

Bytet av datacenter kommer att ske om drygt en (1) månad.

Har ni frågor om Mybenefits byte av datacenter så är ni välkomna att kontakta oss.

Om Cygate

Cygates säkerhetsstyrningsramverk, föreskrifter och ledningssystem (policy, instruktioner och riktlinjer) är baserade på och har harmoniserats enligt ISO/IEC 27001. Cygates organisation för operation och support är certifierade enligt ISO/IEC 27001:2013, ISO/IEC 9001:2015 samt ISO/IEC 14001:2015.

Dela :

Samarbete mellan Pennybridge och Mybenefit

Samarbetspartners
Ökat fokus på välgörenhet för Mybenefit Förmånsportalen Mybenefit har tecknat avtal med välgörenhetsplattformen Pennybridge. Det innebär att företagets kunder nu ges möjlighet…
keyboard_arrow_up