Förmånssammanställning och kandidatportal

Det är viktigt att göra ett bra intryck redan från början, inte minst när du vill erbjuda någon en anställning.

Förmånssammanställning och kandidatportal

Registrera kandidater

Med denna funktion kan du på ett enkelt sätt skapa en skräddarsydd miniportal som din kandidat till anställning på ett snyggt och säkert sätt kan ta del av. Registrering av en ny kandidat kanske antingen av de du angett som behörig administratörer men denna behörighet kan även fördelas ut till flera i organisationen. Har du ett system där dina kandidater finns så går det naturligtvis också att koppla ihop systemen. Vi gillar att automatisera!

Förmånssammanställning och kandidatportal

Ersättningssammanställning

De flesta vet vilken lön dom får, men vem känner till värdet på hela sitt förmånspaket? Alla dina anställda så klart, i alla fall om du ger dem en förmånsportal via oss! Förmånssammanställningen ger en överskådlig och samtidigt innehållsrik sammanställning över alla förmåner som ni som arbetsgivare erbjuder som kan beräknas monetärt.

Förmånssammanställning och kandidatportal

Individanpassning

Inte bara ersättningssammanställningen är personlig. Via filter och användning av data från olika källor skapas en unik portal till alla användare. Exempelvis kan det en kandidat se i hög grad skilja sig från vad fast anställda kan se.

Förmånssammanställning och kandidatportal

Simulera förmånsvärden

Vissa förmåner måste man kunna analysera för att förstå. Exempelvis vad innebär det egentligen om jag löneväxlar 1000 kr i månaden? Med simuleringsfunktionen kan användare enkelt testa olika handlingsalternativ för att förstå och fatta beslut.

keyboard_arrow_up