Marknadsplats

Förutom de förmåner som ni erbjuder så kan ni, via Mybenefit, ge era anställda tillgång till förmånliga erbjudanden inom en stor mängd varor och tjänster.

Vi har lagt fokus på att samarbeta med leverantörer som har erbjudanden som har hållbarhetsprofil, ekonomisk trygghet, hälsa och som hjälper till att underlätta för dina anställda att lägga livspusslet, balansen mellan fritid och arbete. I marknadsplatsen kan era anställda göra privata köp eller beställningar.

Marknadsplats

Erbjudanden

Vi samarbetar med flera leverantörer som i sin tur erbjuder en stor mängd produkter och tjänster till förmånligt pris. Vi har i huvudsak fokuserat på erbjudanden som kan rymmas inom områdena hälsa, ekonomisk trygghet, balans i livet och hållbarhet.

Marknadsplats

Beställningar och intresseanmälan

Som leverantör i marknadsplatsen kan välja att antingen sköta beställningen via den funktion som finns i din egen webbplats eller använda den funktion som finns i Mybenefit för beställingar och intresseanmälningar. Vill du att beställningar ska ske i din egen webbplats skaper vi en länk, ofta tillsammans med rabattkod, till din egen sida. Mybenefits egna beställningsfunktion kan anpassas för den informationsinmatning som du behöver från beställaren.

Som arbetsgivare kan du också använda denna funktion för att tillhandahålla egna produkter som dina medarbetare kan beställa.

keyboard_arrow_up